Om oss

about-img1

Cetec AB

Cetec är en komplett lego och apparatskåpstillverkare. Vi tillhandahåller allt från konstruktion till leveransklara produkter.
Företaget grundades 1990 och finns idag i norra Malmö. Sedan december 2012 ingår Cetec i Elbogen Electric koncernen.
Vi på Cetec är experter på tillverkning i rostfritt men erbjuder även tjänster för tillverkning i andra material så som stål, aluminium, koppar och plast.
Till våra kunder erbjuder vi flexibel och kostnadseffektiv tillverkning i allt från enstyckstillverkning till mellanstora serier.

 

Vi levererar allt från små laserskurna detaljer till stora svetsade stativ på upp mot 14 meter. Vår ambition är att alltid verka för en långsiktig relation med våra kunder och leverantörer och genom det kan vi tillsammans utarbeta en plan för lönsammare och effektivare tillverkning.
Våra nuvarande kunder finns inom olika branscher så som livsmedel, eldistribution, sjukvård, automation etc.

Ett av vårt expertisområde är tillverkning av rostfria apparatskåp. Tillsammans med vårt systerföretag Elbogen Electric erbjuder vi även möjligheten att få komplett monterade och testade elskåp redo för installation.
Vi på Cetec har mycket kompetenta medarbetare med många års erfarenhet av den typ av tillverkning vi erbjuder. Detta ser vi som det absolut viktigaste!
Genom dem och vår maskinpark kan vi uppnå högsta kvalitet och flexibilitet.
Utöver konstruktion erbjuder vi på Cetec även laserskärning, stansning, kantning, svetsning/slipning och montering under eget tak.

 

Med hjälp av bra underleverantörer i vårt närområde erbjuder vi även svarvning, fräsning samt diverse ytbehandlingar så som blästring, målning och elpolering.
Allt detta gör oss till en trygg, tillförlitlig och komplett leverantör åt er!